Mindfulness Blog

Mindfulness blog

Mindfulness blog ile karşınızdayız.

 

Mindfulness’i anlamak için önce geçmişteki köklerinin uzerinden gecelim. 2,600 yıldan fazla bir süredir var olan mindfulness, köklerini Gautama Buddha tarafından oluşturulan meditasyon uygulamalarından (Vipassana) alır. Uygulama olarak mindfulness, Budizm ile bağlantılı köklerini kabul ederken, 1970’lerin sonunda Jon Kabat-Zinn tarafından icat edildi ve Bati’da geliştirildiği için doğası gereği sekülerdir.

 

Mindfulness moda sözcükten daha fazlasıdır. Günlük hayatta karşılaştığımız irili ufaklı zorluklarla baş etmemiz için yol gösteren, yaralarımızı  iyileştirmeye yardımcı olan mindfulness hakkındaki bu blog, mutluluğu ve huzuru artırmanıza yardımcı olacaktır. Mindfulness Nedir? Mindfulness Nasıl Uygulanır? gibi mindfulness hakkında tüm pratik bilgiler ve mindfulness teknikleri blogumuzda yer alıyor. 

 

Hep beraber iyi hissettiğimiz, sevgi ve şefkatle ürettiğimiz ve doyum aldığımız bir hayat için mindfulness ile tanışalım. 

Mindfulness blog yazılarını takip etmek icin bültene kaydolmayı unutmayın! 

Ayrıca mindfulness pratiklerini video ve hikayeler halinde takip edebileceğiniz, mindfulness topluluğumuz ile bir araya geleceğiniz Instagram hesabımızı da takip etmenizi öneriyoruz.